Viimeinkin rehellinen The Wolf of Wall Street -traileri – suolaa haavoihin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden suosituimpiin elokuviin kuului raadollisesta bisnesmaailmasta ja pörssikeinottelusta kertova The Wolf of Wall Street, jota tähdittivät Leonardo DiCaprio ja Jonah Hill. Elokuva kuvasi sikarikkaiden bisnesmiesten huumeiden, naisten ja setelitukkojen täyteistä korkealentoista elämää.

Nyt kyseisestä Oscar-ehdokaselokuvasta on tehty rehellinen traileri. Siinä muistutetaan esimerkiksi Leonardo DiCaprion ja ohjaaja Martin Scorsesen välisestä yhteydestä – miehet ovat tehneet monta elokuvaa yhdessä. Lisäksi videopätkällä mainitaan se fakta, että elokuvassa lausutaan f*ck ennätyksellisen monta kertaa. Katso loput hauskat huomiot trailerilta!

The Wolf of Wall Street on ollut otsikoissa viime aikoina erityisesti sen takia, että sen päätähti Leonardo DiCaprio ei tänäkään vuonna voittanut parhaan miespääosan Oscar-pystiä. Hän oli viidettä kertaa ehdolla, joten häviö saattoi kirvellä. Bisneshai Jordan Belfortin elämään perustuva elokuva sai yhteensä viisi Oscar-ehdokkuutta, mutta ei yhtään palkintoa. Elokuvassa sanotaan f*ck 506 kertaa, ja kyseessä on maailmanennätys kyseisen sanan käytössä elokuvassa.