Koirat huumekoukussa – nuolevat sammakoita sekoittaakseen päänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoiran sanotaan usein muistuttavan isäntäänsä tai emäntäänsä, ja jopa koiran maneerit voivat olla isäntäperheeltä opittuja. Nyt koirat ovat kuitenkin paljastuneet päihderiippuvaisiksi, sillä ne pyrkivät saamaan päänsä sekaisin kerta toisensa jälkeen.

YouTube
YouTube

Australian Queenslandissa on löytynyt koiria, jotka etsivät tiettyjä sammakoita nuollakseen niiden ihoa. Sammakot erittävät iholleen huumaavia myrkkyjä, jotka saavat koirat näkemään hallusinaatioita. Pienet myrkkymäärät eivät ole vielä vaarallisia, mutta jotkut koirat ovat jo kuolleet nuoltuaan myrkkyä liikaa.

Ongelma paljastui Mark Lewisin ohjaamasta Cane Toads: The Conquest -dokumenttielokuvasta. Se kertoo kertoo Dobby-nimisestä päihderiippuvaisesta koirasta, jonka omistaja on kauhuissaan tilanteesta ja alati pää sekaisin olevasta koirastaan.