Lady Gaga palasi keikoille – tässä uskomattomat esiintymisasut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan shokeeraavasta tyylistään, josta saatiin äskettäin näyttöä, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana. Nyt laulaja on palannut keikoille artRAVE: The ARTPOP Ball -konsertissa.

Floridan Fort Lauderdalessa järjestetyssä konsertissa jatkunut keikkailu ei tuottanut pettymystä ainakaan esiintymisasujen suhteen. Ne olivat nimittäin juuri niin erikoisia kuin mitä ennakkoon odotettiin.

Äskettäin poppari nähtiin G.U.Y.-musiikkivideolla vähissä pukeissa – esimerkiksi valkoisessa asussa Donatella Vercacen pitkahiuksista tyyliä mukaillen. Videolla nähtiin myös Beverly Hillson täydelliset naiset -sarjan tähtiä ja Bravo-kanavan juontaja Andy Cohen.

Poppari vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat