Lady Gaga palasi keikoille – tässä uskomattomat esiintymisasut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan shokeeraavasta tyylistään, josta saatiin äskettäin näyttöä, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana. Nyt laulaja on palannut keikoille artRAVE: The ARTPOP Ball -konsertissa.

Floridan Fort Lauderdalessa järjestetyssä konsertissa jatkunut keikkailu ei tuottanut pettymystä ainakaan esiintymisasujen suhteen. Ne olivat nimittäin juuri niin erikoisia kuin mitä ennakkoon odotettiin.

Äskettäin poppari nähtiin G.U.Y.-musiikkivideolla vähissä pukeissa – esimerkiksi valkoisessa asussa Donatella Vercacen pitkahiuksista tyyliä mukaillen. Videolla nähtiin myös Beverly Hillson täydelliset naiset -sarjan tähtiä ja Bravo-kanavan juontaja Andy Cohen.

Poppari vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.