Rihanna ei enää rintojaan peittele – pelipaita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Rihanna on viime aikoina yhdistetty räppäri Drakeen. Kaksikon on huhuttu seurustelleen jo jonkin aikaa, ja heillä on yhdessä pitkä menneisyys. Viime viikolla Rihanna täytti monien miesfanien odotukset paljastamalla rintansa kokonaan lehden kansikuvassa.

Twitter
Twitter

Viikonloppuna Rihanna kuvattiin koripallopaidassa, kun hän saapui New Yorkissa sijaitsevaan Venue-klubiin. Rintaliivit olivat taas jääneet kotiin, vaikka pelipaita ei peittänyt rintoja kovinkaan tehokkaasti. Alushousut Rihanna oli sentään ehtinyt pukea jalkaansa.

Drake ja Rihanna viettivät äskettäin 16 vieraansa kanssa yksityisen ravintolaillan syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin saakka. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.