Shakira seksikkäämpänä kuin koskaan – roolimallina Miley Cyrus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Shakira on paistatellut alkuvuodesta otsikoissa lähinnä Can’t Remember to Forget You -kappaleen myötä, jonka hän esitti yhdessä Rihannan kanssa. Erityisesti ihmisten huomion herätti kappaleen video, jossa neitokaiset nähdään yhdessä varsin intiimeissä tunnelmissa.

Nyt Shakira on kuvattu harjoittelemassa T-Mobilen uutta televisiomainosta varten USC Stadionilla Los Angelesin keskustassa. 37-vuotias kolumbialainen laulajatar näyttää omaksuneen lavalla kolegansa Miley Cyrusin aikaisempaa rohkeamman esiintymistyylin.

Shakira tapasi poikaystävänsä Gerard Piquen Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. Shakira synnytti pariskunnalle tammikuussa lapsen, mutta hän palasi nopeasti takaisin töiden pariin ja studioon työstämään paluuta musiikkimarkkinoille.