Valokuvaaja ampui vesipisaroita – suurnopeuskamera ikuisti upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurnopeuskameroiden käyttäminen on lisääntynyt huimasti viime vuosina niin televisiossa kuin valokuvauksessakin. Esimerkiksi Myytinmurtajat käyttävät kameroita esimerkilliseen tapaan. Nyt myös valokuvaaja Alexander Augusteijn on tehnyt niillä upeaa taidetta.

Alexander Augusteijn
Alexander Augusteijn

Lukemattomat valokuvaajat ovat aiemmin kuvanneet joko luoteja tai vesipisaroita. Hollantilainen Alexander Augusteijn sai päähänsä yhdistää nämä kaksi täydellisesti, ja hän onnistuikin siinä. Kuvaaja ajoitti täydellisesti aseen laukaisemisen ja luodin lentämisen yhteen vesipisaroista nousevien pienten vesipatsaiden kanssa. Lopullisissa kuvissa nähdään miten luoti läpäisee veden poikkeuksellisen näyttävästi.

Alexander Augusteijn
Alexander Augusteijn