Valokuvaaja luo upeita illuusioita pienoislentokoneella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korkealla taivaalla lentävät lentokoneet näyttävät paljaalle silmälle luonnollisesti pienemmältä kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Suuretkin matkustajakoneet näyttävät noustessaan helposti pieniltä radio-ohjattavilta koneilta, sillä kohteiden etäisyyttä on vaikea hahmottaa tavasta vasten.

Nyt eräs valokuvaaja on päättänyt hyödyntää tätä illuusiota töissään. Varun Thota ottaa upeita kuvia, joissa hänen ystävänsä pitelevät tavasta vasten kädessään miniatyyrilentokonetta. Tämä luo kekseliäisiin otoksiin vaikutelman siitä, että Varun olisi onnistunut taltioimaan niihin taivaalla liitävän matkustajakoneen. Kuvat ovat nähtävillä Varunin Instagram-sivulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat