Vuoden selfie? Vessaseksi päätyi samaan kuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfie-kuvat ovat ilmiö, joka herättää ihmisissä tunteita puolesta ja vastaan. Toiset raportoivat ahkeraan tahtiin tekemisiään jakamalla itsestään kuvia sosiaalisessa mediassa, joitakin taas jatkuva omakuvien ottaminen ärsyttää.

Kyseessä on joka tapauksessa nykyään erittäin yleinen ilmiö. Imgur-sivustolla levinneessä otoksessa tehdään epäilemättä jonkin sortin selfie-kuvien historiaa. Otoksessa ilmeisesti wc-pöntöllä seisova nuori mies poseeraa kameralle samalla, kun kuvassa näkyvässä viereisessä kopissa olevat mies ja nainen harrastavat seksiä.

Kannattaa siis pysytellä jatkossa varuillaan, mikäli aikoo harrastaa kännistä seksiä esimerkiksi ravintolan wc-tiloissa. Älypuhelinten aikakaudella on aina olemassa se riski, että tilanne päätyy kuvien tai videon muodossa myöhemmin internetiin.