Tästä epävarman näköisestä tytöstä kasvoi Hollywoodin seksisymboli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Läpimurtonsa elokuvissa Vuosi nuoruudestani, Puhallettu 60 sekunnissa ja Lara Croft: Tomb Raider tehnyt näyttelijätär nähdään ensi kesänä valkokankaalla Maleficent – Pahatar -elokuvassa.

angelinajolie07042014

Angelina Jolie lukeutuu nyky-Hollywoodin eniten perään kuollattuihin seksisymboleihin. Näyttelijäkaunotar on kuitenkin ollut teininä melko tavanomaisen näköinen, hieman epävarman oloinen nuori nainen, kuten hänen päättäjäistanssikuvasta ilmenee.

Kuva toimii hyvänä muistutuksena itsetunto-ongelmaisille nuorille siitä, että monet suurimmistakin Hollywood-tähdistä ovat todennäköisesti painineet nuorena samanlaisten ongelmien kanssa kuin hekin.

Angelina Jolie nousi otsikoihin viime vuonna vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.