Yovanna Ventura on Justin Bieberin uusi rakas?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poppari Justin Bieber on ollut jatkuvasti esillä negatiivisissa merkeissä. Viimeksi laulaja nousi otsikoihin herätettyään raivoa kiinalaisissa ylistäessään Instagramissa japanilaisia sotarikollisia. Tähti joutui ongelmiin myös Yhdysvaltojen rajavartiolaitoksen kanssa.

Instagram
Instagram

Myös Justin Bieberin naisrintama on jatkuvasti kiinnostusta herättävä aihe mediassa. Vielä taannoin exäänsä Selena Gomeziin yhdistetty nuori mies on nähty viettävän tiiviisti aikaa 18-vuotiaan mallikaunottaren, Yovanna Venturan kanssa. Selena tuskin on ilahtunut huomatessaan Bieberin jopa jakaneen Instagramissa kuvan, jossa tämä poseeraa käsi tiukasti itseään huomattavasti pidemmän Yovannan lantiolla.

Kerroimme taannoin kansalaisadressista, jossa 274.000 allekirjoittanutta vaatii Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ota virallisesti kantaa popparin karkoittamiseen ja otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.