Lovex-yhtyeelle julkaisusopimus Italiaan ja Sloveniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Lovex-yhtye on allekirjoittanut julkaisusopimuksen italialaisen CDF Recordsin kanssa. Viimeisimmältä State of Mind -levyltä irrotettu Don Juan -kappale julkaistaan Italian ja Slovenian markkinoilla ensi perjantaina 9. toukokuuta.

Lovexin tuorein albumi käänsi yhtyeen uuteen aikakauteen, kun sen musiikillisen uudistumisen myötä hitit soivat viimein myös yökerhoissa. Levyltä irrotetut singlet Action, Don Juan ja Miracle olivat vahvassa radiorotaatiossa ja videot saavuttivat satojatuhanisia katselukertoja YouTubessa.

– Tuntuu todella hienolta, että Lovexin musiikille tuntuu löytyvän kiinnostusta ympäri maailmaa. Saamme todella paljon yhteydenottoja ulkomaan faneiltamme mm. sosiaalisen median kautta ja teemme kovasti töitä sen eteen, että uusia yhteistyötahoja uusilta alueilta löytyy, säveltäjä ja tuottaja Christian kertoi.

Lovex on uransa aikana tehnyt yli 350 keikkaa, ja menestys on vienyt bändiä esiintymään useille Euroopan kiertueille sekä Japaniin. Yhtyeen 10 singleä on sijoittunut Suomessa radioiden soitetuimpien TOP10-listalle. Viimeisin albumi sijoittui Suomen virallisella albumilistalla seitsemänneksi.