Miley Cyrus villitsi Lontoossa – tätä luvassa pian Suomessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken kohutuin poptähti Miley Cyrus käynnisti tiistaina maailmankiertueensa Euroopan osuuden Lontoosta. Kiertuetta vaivanneet ongelmat olivat viimein takana, ja Cyrus villitsi 17.000 katsojan O2 Arenan näyttävällä show’llaan. Stara oli mukana katsastamassa kesäkuun alussa Suomeen saapuvan tähden tarjonnan.

Valtavaa muovista kieltään pitkin kiljuvan yleisömeren eteen saapunut laulaja otti tilan haltuun välittömästi, eikä kenellään ollut syytä kyseenalaistaa hänen lavakarismaansa. Miley iski samalla luun kurkkuun hänen fyysistä kuntoaan epäileville.

– Ne mutsinnussijat yrittivät tappaa minut! Eivät onnistuneet, Miley julisti keikkansa aluksi viitaten lääkäreihin ja lähes kolmen viikon sairauskierteeseen.

Miley Cyrus jää monille supertähdille hittien määrässä, mutta puute on korvattu lavaesiintymisessä ja visuaalisuudessa. Lava on ensimmäisestä kappaleesta alkaen täynnä tapahtumia ja vierailijoita tanssivasta hevosesta tanssiviin pehmonalleihin ja pyöriviin autoihin. Puhumattakaan kaikessa niukkuudessaan lähes rivoista esiintymisasuista, jotka paljastavat popparia enemmän kuin peittävät.

Rivoksi tunnetun laulajan spiikeissä on enemmän voimasanoja kuin The Wolf Of Wall Street -elokuvassa, eli lasten roolimallin viitta on karistettu selvästi myös sillä saralla. Musiikkityylillisesti keikalla kuultiin laaja skaala countrystä slovareihin ja rockista tasabiittiseen elektroniseen tanssimusiikkiin. Draaman kaari oli myös opiskeltu hyvin, sillä kappalevalinnat toteuttivat sitä mainiosti.

Välillä illan päätähti kasteli hikistä yleisöä sylkemällä heidän päälleen vettä – tietenkin rivojen tarinoiden saattelemana. Britticoverina kuultiin upea versio Arctic Monkeysin kappaleesta Why’d You Only Call Me When You’re High. Omien hittien puuttuessa tilannetta paikattiin niin ikään tyylikkäästi myös Bob Dylanilla ja Dolly Partonilla. Konsertti päättyi kahteen encoreen, joiden aikana kuultiin muun muassa Wrecking Ball ja Party In The USA. Viimeisen niitin keikalle antoi sisäilotulitus.