Zoe Kravitzin iltapuku petti jatkobileissä – paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien pop- ja rocktähtien jälkikasvu on valloittanut viime vuosina julkkismaailmaa, kun osa heistä on jatkanut viihdealalla ja monet muut aloittaneet uran mallibisneksessä. Eräs heistä on Zoe Kravitz, joka on julkkispari Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär.

Nyt Zoe Kravitz on kuvattu osallistumassa MET Gala -tapahtuman jatkobileissä Boom Boom Roomissa. Sinne saapuessaan Zoen muutenkin niukka punainen iltapuku petti ja paljasti hänen alushousunsa.

25-vuotias Zoe Kravitz on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina. Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Brave One yhdessä Jodie Fosterin kanssa. Sittemmin Zoe on tähdittänyt myös televisiosarjaa Californication ja elokuvaa X-Men: First Class.