Oranssi on kevään kuumin muotiväri huulissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien huulipunatrendi on vaihdellut luonnollisen nuden sävyistä ”kikkapunaksi” kutsuttuun pinkkiin ja mustasta kirkuvan punaiseen. Esimerkkiä saadaan mallimaailmasta ja muotinäytösten catwalkeilta. Tämän kevään ehdottomin huulten trendiväri on räiskyvän oranssi, jota muun muassa Emma Watson käytti hiljattain punaisella matolla kameroiden edessä pyörähtäessään.

Oransseja huulia ovat esitelleet muotinäytöksissään myös Donna Karan, Nanette Lepore, DSquared2 ja Christiano Siriano. Huulien lisäksi oranssia on käytetty piristeenä vaatteissa ja asusteissa. Sävy voi olla murretusta ja maanläheisestä terrasta aina sirkeään neon oranssiin, Femail First kirjoittaa.

Oranssin huulipunan parhain puoli lienee se, että sävy sopii kaikille ihonväreille aina villeistä vaaleaveriköistä tummatukkaisiin kaunottariin. Kosmetiikkabrändien valikoimissa on useita oranssin sävyjä, ja huulipunan kanssa voi hankkia samaan sävyyn sopivan poskipunan. Tärkeintä on kuitenkin huulien rajaaminen samalla sävyllä, jotta lopputulos on huoliteltu ja siisti.