Upea näky! Tältä tatuoiminen näyttää hidastettuna

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tatuointien ottaminen on yksi monista keinoista muokata ja koristella omaa kehoaan. Moni varmasti osaisi kuvailla kysyttäessä, kuinka tatuointi oikein tehdään. Tuore video porautuu nyt tähän aiheeseen oikein kunnolla, sillä siinä esitellään lähikuvassa ja hidastettuna tatuoiminen.

Lopputulos onkin melko erikoista katsottavaa. Harva varmaan ajatteleekaan, että nahka värisee ja aaltoilee tatuointineulan tehdessä työtään. Näin kuitenkin käy, ja ilmiö näyttää hidastetulla videolla melko eksoottiselta.

Vimeo-videolla nähdään myös yksityiskohtaisesti se, kuinka tatuointikoneen neula hakkaa väriä ihon alle. Tatuointivideo on silmiä avaava kokemus varsinkin niille, joilla ei ole entuudestaan paljon kokemuksia tatuoinnin kanssa. Videon tatuoinnin on tehnyt ranskalainen tatuointiartisti GueT.