Fanit maksoivat 300 euroa Avril Lavignen tapaamisesta – nolot yhteiskuvat kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avril Lavigne julkaisi äskettäin tuoreen Hello Kitty -kappaleensa musiikkivideon. Japanilaisesta popista vaikutteita ottanut kappale ja musiikkivideo herättivät negatiivista huomiota, sillä monet pitivät videon yleistyksiä aasialaisesta kulttuurista ja japanilaisista jopa rasistisina.

Nyt Avril Lavigne on jälleen joutunut uutisiin negatiivisessa valossa. Tähden brasilialaiset fanit maksoivat 800 paikallista realia, eli lähes 300 euroa päästäkseen tapaamaan idoliaan. Fanit odottivat pääsevänsä kättelemään tai jopa halaamaan tähteä, mutta heiltä kiellettiin kaikki fyysinen kontakti laulajan kanssa. Reddit-sivustolla jaetuissa kiusallisissa kuvissa fanit poseeraavat pettyneen oloisina noin puolen metrin turvavälin päässä teennäisen oloisena hymyilevästä Avril Lavignesta.

Kanadasta alunperin kotoisin oleva Avril Lavigne nousi vuonna 2002 valokeilaan esikoisalbuminsa myötä. Let Go -albumilta yleisö löysi muun muassa Complicated, I’m With You ja Sk8er Boi -kappaleet, jotka nousivat listojen kärkeen. Avril Lavigne meni viime kesänä naimisiin Nickelback-solisti Chad Kroegerin kanssa Ranskassa.