Työntekijöille lanseerattiin oma Tinder – nyt tulee Jobr

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet-deittailun suosio on kasvanut runsaasti viime vuosien aikana, ja treffipalveluiden kentälle tulee jatkuvasti uusia yrittäjiä. Tämän hetken kuumin nimi sosiaalisessa mediassa tapahtuvan seuranhaun parissa on Tinder, älypuhelimille suunniteltu nettideittailusovellus.

Jobr
Jobr

Uusi Jobr-älypuhelinsovellus käyttää Tinderin tutuksi tekemää käyttöliittymää, mutta tarjoaa apua seuran sijaan töitä etsiville. Sovelluksessa käyttäjälle tarjotaan työpaikkailmoituksia tai töitä hakevien profiileja riippuen siitä, ilmoittavatko he hakevansa töitä vai työntekijöitä.

Tinderin tapaan käyttäjälle tarjotaan hakua vastaavia ilmoituksista. Käyttäjä voi joko tykätä tai hylätä ne ja siirtyä seuraavaan. Siinä missä Tinder kerää hakijan profiilin tiedot tämän Facebook-sivulta, kerää Jobr ne suositulta LindedIn-työnhakusivustolta.

Tinderistä Jobr eroaa suositteluominaisuutensa ansiosta. Käyttäjä voi suositella tuntemiaan henkilöitä avoimiin työpaikkoihin, vaikka ei itse olisi kiinnostunut kyseisestä paikasta. Mikäli ystävä päätyy töihin paikkaan, tarjoaa Jobr suosittelijalle 1.000 dollarin palkkion.