Lapsitanssijat villitsevät YouTubessa – tähän ei moni pysty!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Paritanssiminen on monen muun lajin lisäksi urheilulaji, jossa huipulle pääseminen vaatii hurjaa harjoittelua. Moni menestyneimmistä tanssijoista onkin harrastanut lajia jo nuoresta lapsesta lähtien. Nyt maailmalla ihastuttaa eräät nuoret paritanssijat.

YouTube
YouTube

Kyseessä ovat Kevin ja Beverly Colombia, jotka ovat kuusi- ja seitsemänvuotiaita. Sisarukset ovat ehtineet nuoresta iästään huolimatta saada nimiinsä jo maailmanmestaruuden. Nyt kaksikon huikea salsaveto ihastuttaa YouTubessa.

Videolla sisarukset tanssivat kuin viimeistä päivää tavalla, joka vaatii aikuisiltakin hurjasti harjoittelua. Esitys on tallennettu Israelissa pidetyssä salsatapahtumassa. Pienokaisten esitys on hullaannuttanut monet, sillä sitä on käyty tarkastelemassa jo lähes 600.000 kertaa.