Näin paljon suosikkisarjojen katsomiseen kuluu aikaa: ”Päiväkausia ruudun edessä!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sen oman suosikkisarjan parissa voi tunnetusti vierähtää hetki jos toinenkin. Nyt Nielsen on koonnut yhteen lukuja, jotka kertovat, kuinka kauan eräiden suosikkisarjojen katsomiseen alusta loppuun oikein kuluisi aikaa. Mukana listauksella ovat esimerkiksi Breaking Bad ja 24 -sarjat.

Suursuosioon nousseen Breaking Badin katsomiseen alusta loppuun yhdellä istumalla kuluisi yksi päivä ja 22 tuntia. 24 pistää kuitenkin vielä paremmaksi, sillä sen katsomiseen kuluisi aikaa huimat kuusi päivää ja kaksi tuntia. Niin ikään melko pitkäkestoinen sarja on poliittinen draama The West Wing, jonka kokonaiskesto on neljä päivää ja 20 tuntia.

Hieman lyhtykestoisemman sarjamaratonin saa aikaan esimerkiksi Game of Thrones ja Modern Family -sarjoilla. Fantasiasarja Game of Thronesilla on kokonaispituutta tähän mennessä yksi päivä ja kuusi tuntia, kun taas Modern Familyn katsominen alusta loppuun kestäisi yhden päivän ja 19 tuntia. Esimerkiksi Ensisilmäyksellä-suosikkikomedian parissa saisi kuitenkin vierähtämään hetken tai toisenkin, sillä sarjan kokonaispituus on kunnioitettavat kolme päivää ja kaksi tuntia.