Tältä massiiviset tatuoinnit näyttävät vanhuksilla – pysäyttävät kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuoinnit ovat nousseet viime vuosina suosituimmiksi kuin koskaan aiemmin, sillä lukemattomat julkkistähdet ovat markkinoineet niitä ja tehneet ihokuvista varsinaisen trendin. Megan Fox, Miley Cyrus ja Rihanna ovat hankkineet suuren määrän tatuointeja. He eivät ole kuitenkaan ensimmäisiä.

Vuosikymmeniä sitten kovin harva lähti ottamaan tatuointeja, ja vielä harvempi tatuoi vartaloaan kauttaaltaan. Nyt verkossa on julkaistu valokuvia iäkkäistä ihmisistä, joilla on massiivisia tatuointeja. Tatuoinnit ovat siis ikuisia, ja kuvista selviää miltä ihmiset näyttävät niiden kanssa ikääntyessään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat