Uutistenlukijalla ei mennyt kaikki putkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uutistenlukijoiden mokat eivät valitettavasti jää ainoastaan pienen piirin tietoon ammatin julkisen luonteen takia. Erilaiset videosivustot ovatkin pullollaan erilaisia mokavideoita, joilla naureskellaan uutistoimittajien sähläyksille. Nyt mokailemaan on innostunut eräs amerikkalainen uutisankkuri.

YouTube
YouTube

Al Sharptonin erilaiset soperrukset on koottu hauskalle koostevideolle. Miehellä on aina silloin tällöin mitä ilmeisimpiä ongelmia teleprompterista lukemisen kanssa. Ankkurilla menee nimittäin välillä sanat erikoisesti sekaisin.

Varsinkin vaikeiden nimien ääntäminen on sellainen asia, jossa Sharpton takeltelee. Mokistaan huolimatta mies on videopätkissä aina vain kunniakkaasti jatkanut ääntämisen yrittämistä. Uutisankkurin kamppailulle vaikeita sanoja vastaan on käyty naureskelemassa YouTubessa jo lähes puoli miljoonaa kertaa.