Maailman rikkaimmat selfiessä – omaisuus 143 100 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin selfie on Oscar-gaalassa ikuistettu poseeraus, jossa Ellen DeGeneres poseerasi samassa kuvassa maailman suosituimpiin lukeutuvien näyttelijöiden kanssa. Vaikka monet Hollywood-tähdistä ovat rikkaita, ovat he todella köyhiä maailman rikkaimpiin verrattuna.

Nyt CNBC-uutiskanavan Squawk Box -ohjelman juontajatar Becky Quick on tavannut kolme maailman rikkaimpiin lukeutuvaa miestä ja ikuistanut heidän kanssaan ”maailman rikkaimman” selfien. Quickin kanssa kuvassa poseerasivat Bill Gates, Charlie Munger ja Warren Buffett, joiden yhteenlaskettu omaisuus on nykyisin käsittämättömät 143,1 miljardia dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat