Sairas äiti ei päässyt tyttärensä valmistujaisiin – koulu järjesti upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oman lapsen valmistumisen todistaminen on varmasti jokaiselle vanhemmalle upea tapahtuma. Nyt otsikoissa koskettaa tapaus, jossa amerikkalaisnainen meinasi jäädä paitsi tyttärensä valmistujaisseremoniasta. Darlene Sugg oli vuoteenomana syövän takia, eikä hän olisi päässyt todistamaan tyttärensä valmistumista.

Niinpä high schoolista valmistuvan Megan Suggin koulu päätti tehdä kaikkensa, jotta tytön äiti pääsisi näkemään tyttärensä valmistumisen. Glen Burnie High Schoolin rehtori Vickie Plitt päätti suorittaa Meganin valmistujaisseremonian Darlenen sairasvuoteen vierellä kuultuaan, ettei tämä selviäisi valmistujaisjuhlaan. Niinpä Darlene pääsi kuin pääsikin todistamaan tyttärensä valmistumista, Capital Gazette -lehti uutisoi.

– Olin onnellinen, että äiti pääsi näkemään sen, mutta samalla se oli vaikeaa, Megan kertoo lehdelle.

Koulun kuraattori toi valmistujaisseremoniaan kukkia ja tarvittavan valmistujaiskaavun. Koulun rehtori luki seremoniassa kirjoittamansa puheen, jossa hän käsitteli elämän tarjoamia mahdollisuuksia ja Meganin valoisaa tulevaisuutta. Moni alkoikin itkemään koskettavan tilaisuuden aikana. Darlene Sugg menehtyi tautiinsa viime viikolla.