Lady Gagan päälle oksentanut tekee taidetta – viikko suljetussa huoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa Lady Gagan taustatanssijana toiminut taiteilija Millie Brown oksensi esiintymislavalla supertähden päälle hetkeä aiemmin juomaansa vihreää limaa. Nyt Brown aikoo tehdä erikoisen tempauksen taiteen nimissä. Tempauksen vaikeusaste riippuu tosin tilanteesta.

YouTube
YouTube

27-vuotias Millie Brown aikoo viettää viikon ajan, eli 168 tuntia, suljetussa huoneessa. Hänellä ei ole New Yorkin Refinery-hotellissa sijaitsevassa näyttelyhuoneessa lainkaan ruokaa, ja juomanakin on ainoastaan vettä. Taiteilija pitää teosta uransa tähän saakka haastavimpana. Brown kertoo haluavansa tempauksellaan eliminoida kaikki ulkopuoliset vaikutteet ja keskittyä vain olemassaolonsa hauraaseen kauneuteen.

Taiteilija ei ole paljastanut mistä hän on saanut ajatuksen juuri tällaiseen teokseen. Staran toimitus kuitenkin epäilee, että Brown on saanut idean kuultuaan suomalaisista hoitokodeista, joissa viikko suljetussa huoneessa lähes pelkällä vedellä on arkipäivää lukemattomille vanhuksille.