Nokian Lumia pysäytti luodin – pelasti poliisimiehen hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nokian suositut Lumia-älypuhelimet ovat saaneet varsinkin Suomessa suuren suosion ja markkinaosuuden, mutta toki myös muissa maissa niitä käytetään. Parhaassa tapauksessa puhelinvalinta voi jopa pelastaa hengen. Nyt älypuhelin pysäytti luodin Brasiliassa..

Brasilialainen Globo.com uutisoi tapauksesta, jossa Nokia Lumia 520 pelasti todennäköisesti poliisimiehen hengen. Vapaalla ollutta 24-vuotiasta poliisia ammuttiin väkivallasta tunnetussa Sao Paulon kaupungissa. Katso kuvat tästä.

Poliisin kotiin tunkeutui kaksi aseistettua ryöstäjää, jotka saivat selville, että mies on poliisi. Sen jälkeen he ryhtyivät ampumaan miestä. Kahdesta laukauksesta toinen meni ohi ja toinen osui poliisin housujen takataskussa olleeseen kännykkään. Kännykkä meni luodista säpäleiksi, mutta miehen iholle saakka luoti ei onneksi päässyt.