Ikimuistoinen kosinta – julkkistähdet auttoivat miestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosinta on yksi niistä elämän hetkistä, joista halutaan tehdä mahdollisimman ikimuistoisia ja kauniita. Nyt eräs amerikkalaismies on värvännyt tunnettuja näyttelijöitä auttamaan häntä kosimaan tyttöystäväänsä.

Yllättävä kosinta toteutettiin videon muodossa. John Patrick sai kosintaansa avukseen näyttelijäkomistukset John Stamosin, TJ Millerin ja Orlando Jonesin. Mies istutti Huntleigh-nimisen tyttöystävänsä sohvalle katsomaan erikoista videota.

Näytteljämiehet kertovat videolla syitä, miksi Huntleighin tulisi sanoa John Patrickille, eli JP:lle, kyllä. Orlando Jones ja John Stamos jopa innostuvat vitsailemaan, että jos nainen ei vastaa myöntävästi miehen kosintaan, menevät he JP:n kanssa naimisiin. Huikea kosinta päättyi kaiken vaivannäön jälkeen onnen kyyneliin.