Suloinen karvapallo! Kissa halaa isäntäänsä videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internetin ihmeellinen maailma on tunnetusti täynnä toinen toistaan suloisempia kissavideoita. Nyt näitä arjen piristäjiä ollaan saatu jälleen yksi lisää. Tällä kertaa videon tähtenä on halaava kissa.

YouTube
YouTube

Kyseessä on suloinen Franzie-kissa. Mustavalkoinen kisuli tähdittää Tricia Carrin YouTube-videota, jolla nähdään myös kissan omistaja. Videolla kaksikko antautuu herttaiseen halaukseen.

Suloinen kissa ottaakin jo lattialla oivan halausasennon nostamalla käpälänsä ilmaan. Tämän jälkeen miehen on helppo nostaa eläin syliinsä. Herttaista kissahalausta on käyty ihastelemassa YouTubessa jo vaikuttavat 1,2 miljoonaa kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat