Kadonnut Malaysia Airlinesin lentokone löytyi – lelukaupasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi kevään suurimmista puheenaiheista on ollut Malaysia Airlinesin lennon MH370 kohtalo, sillä lentokone katosi mystisesti jälkiä jättämättä. Viimeisimpien tietojen mukaan koneen uskotaan pudonneen mereen. Täyttä varmuutta koneen kohtalosta ei kuitenkaan ole saatu, joten se voi olla myös laskeutunut.

Tuoreessa Twitter-kuvassa MH370 -lentokone on nyt paikannettu Kiinasta. Kyseessä ei valitettavasti kuitenkaan ole alkuperäinen kadonnut lentokone, vaan ainoastaan Kantonissa myynnissä ollut kyseenalainen pehmolelu.

Kuva herättää kysymyksen, miksi kukaan haluaisi ostaa lapselleen mahdollisesti useita kuolonuhria vaatineeseen onnettomuuteen joutunutta lentokonetta esittävän pehmolelun. Kyseessä on tuskin kuitenkaan edes erikoisin tuote, mitä erilaisista piraattituotteista tunnetuilla Kiinan toreilla on myynnissä.