Kimin ja Kanyen häät Pariisissa peruttu – laki kielsi avioitumisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma on laskenut päiviä Hollywoodin superpari Kanye Westin ja Kim Kardashianin häihin. Lähes alusta asti on pidetty varmana, että häät tullaan järjestämään Ranskan Pariisiss. Nyt mediaan on kantautunut uutta tietoa juhlista. Ne tanssitaankin Italiassa.

Euroopan kuninkaallisia, Obaman perheen, Oprahin sekä Nelson Mandelan lesken häihinsä kutsuneet Kanye ja Kim ovat tämän hetken kuumimmat nimet. Vuoden loistokkainta hääjuhlaa kieli pitkällä odottava media ja innokas fanijoukko joutuvat nyt hankkimaan uudet lentoliput hääjuhlien pääkallopaikalle, sillä 24. toukokuuta vietettävä juhla on mitä ilmeisimmin siirretty Ranskan Pariisista Italian Firenzeen.

Entertainment Tonightin mukaan syynä tähän on Ranskan tiukka laki, jonka mukaan maassa solmittu häälupaus on laillinen vain, jos henkilöt ovat asuneet Ranskassa 40 päivää.

Tuleva Westin pariskunta huolehtii vieraistaan mallikkaasti, ja heidät lennätetään hääparin piikkiin Ranskasta Italiaan seremoniaa varten. Kanye West toivotti äskettäin Kim Kardashianille hyvää äitienpäivää hankkimalla tälle kokonaisen ruusuista rakennetun seinän takapihalle. Realitykaunotar keksi seinälle tietenkin heti käyttöä poseeraamalla sen edessä näyttävissä Instagram-kuvissa.