Lara säväyttää huippuseksikkäässä bikinikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle kiinnitettiin taannoin Cotton On Body -merkin keulakuvaksi. Tähti oli tosin ollut uutisissa myös kyseenalaisissa merkeissä, kun hän ajautui miehensä Sam Worthingtonin kanssa käsirysyyn paparazzin kanssa New Yorkissa.

Nyt 26-vuotias huippumalli joutui oikeuden eteen myös tiistaina ajettuaan autoa ilman ajokorttia. Tämä ei ilmeisesti painanut Lara Binglen mieltä kovinkaan kauaa. Jo seuraavana päivänä tähti nimittäin jakoi Instagram-tilillään seksikkään kuvan, jossa hän poseeraa mustissa bikineissä.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.