Mies välttyi sakoilta Pulp Fiction -lompakkonsa takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pulp Fiction -elokuvasta löytyy kohtaus, jossa nähdään Samuel L. Jacksonin esittämän Jules Winnfieldin lompakko. Lompakko on sittemmin noussut osaksi populäärikulttuuria bad motherfucker -teksteineen. Nyt eräs mies on päässyt pälkähästä samanlaisen lompakon avulla.

YouTube
YouTube

Winnfieldin lompakosta mallia ottaneita lompakoita myydään nykyään useissa kaupoissa. Yhden tällaisen lompakon omistaa Nicholas Serra, jonka auton polisiit pysäyttivät äskettäin. Mies kuvasi koko pysäyttämistilanteen videolle puhelimensa avulla.

YouTube-videolla näkyy, kuinka poliisi kävelee auton ikkunalle ja pyytää nähdä Sierran ajokortin. Nähtyään miehen Pulp Fiction -teemaisen lompakon poliisi huudahtaa, että hänen pitäisi päästää mies menemään tämän lompakon ansiosta. Loppujen lopuksi poliisi päästää punaisia päin ajaneen Sierran menemään ilman sakkoja.