Näyttelijätär antoi lentokoneessa ykkösluokan paikkansa äidille ja vauvalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijätär ja koomikko Amy Poehler tunnetaan hauskoista rooleistaan ja koomisesta ajoituksestaan. Amerikkalaisnäyttelijätär on tähdittänyt muun muassa Saturday Night Live ja Puisto-Osasto -sarjoja. Nyt hän on noussut otsikoihin upean eleensä seurauksena.

Näyttelijäkaunotar oli matkustamassa Los Angelesista New Yorkiin lentokoneella, kun hän huomasi laukkujen ja nuoren vauvansa kanssa tasapainoilevan äidin. Poehler meni naisen luo ja tarjosi hänelle omaa paikkaansa lentokoneen ykkösluokassa, jossa vauvan kanssa matkustaminen on varmasti miellyttävämpää. Suostuttelun jälkeen äiti suostui näyttelijättären tarjoukseen, Toronto Sun uutisoi.

Poehler istui itse lennon ajan pienen vauvan äidin ostamalla paikalla kanssamatkustajien iloksi. Komediennen kerrotaan ottaneen yhteiskuvia muiden matkustajien kanssa ja olleen erittäin hauska ja ystävällinen. Amy Poehlerilla on itsellään kaksi lasta aviomiehensä Will Arnettin kanssa.