Tässä se on! Juotava aurinkorasva syrjäyttää perinteisen rasvoilla läträämisen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessa päästään lähipäivinä nauttimaan upeista kesäkeleistä, kun lämpölukemat nousevat kovaa tahtia helteen puolelle. Tämä tarkoittaa kuitenkin monelle sitä, että auringossa palamiselta on vaikea välttyä.

Harmonizedwater.com
Harmonizedwater.com

Nyt markkinoille on saapunut uusi keksintö, jonka avulla tahmeat aurinkorasvat saattavat jäädä unholaan. Kyseessä on juotava aurinkorasva. Yhydsvaltalaisen Osmosis Skincaren Harmonised H20 UV -aurinkorasvan kerrotaan tarjoavan juojalleen turvaa suojakertoimella 30. Erikoisen aurinkorasvan teho perustuu iholla väreileviin molekyyleihin. 100 millilitran pullo kustantaa noin 21 euroa.

Tuotteen lanseeranneen yhtiön mukaan juotava aurinkorasva estää 97 prosenttisesti UVA ja UVB -säteiden imeytymisen ihoon. Aurinkorasvaa tulee nauttia kaksi millilitraa neljän tunnin välein auringossa olemisen aikana. Ensimmäisen kerran tuotetta tulee nauttia tunti ennen aurinkoon menemistä. Vielä ei ole tietoa siitä, saapuuko yhdysvaltalaistuote myös suomalaismarkettien hyllyille.