Maailman kallein donitsi 1 200 eurolla – uskaltaisitko maistaa?

Lux Ruoka · Meri Pulkkinen

Donitsit ovat varmasti sellaisia herkkuja, jotka maistuvat useammallekin herkkusuulle. Nyt Isossa-Britanniassa on valmistettu astetta kalliimpi donitsi. Kyseessä onkin mitä todennäköisemmin maailman kallein donitsi.

Julkaisu käyttäjältä Krispy Kreme UK.

Hintaa huikealla luomuksella on noin 1.230 euroa. Tavallisen donitsin hinnasta huomattavasti eroava hintalappu johtuu luomuksen tekemiseen käytetyistä ainesosista. Luksusdonitsista löytyy muun muassa 24 karaatin kultalehtiä ja Dom Perignon -shampanjasta tehtyä hilloa, Metro uutisoi.

Upea luomus on brittiläisen Krispy Kreme -myymälän käsialaa. Huikea donitsi nähtiin Isossa-Britanniassa pidettävän National Doughnut Week -tapahtuman yhteydessä. Donitsi arvottiin tapahtumassa käyneiden ihmisten kesken.