Hääjuhlat sekava soppa – Kanye West suututtanut häävieraat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi nimeä: Kim Kardashian ja Kanye West. Häitään muutaman päivän kuluttua juhliva pari on eittämättä raivannut tiensä kaikkien lehtien ja palstojen otsikoihin. Kuten tiedetty, on perheen päällikkönä toimivan Kanyen itsetunto hyvin korkealla muihin ihmisiin verrattuna, ja nyt hän on aiheuttanut harmaita hiuksia häävierailleen.

Syy on siinä, että Kanye West on astunut toimissaan paranoian puolelle ja vieraiden mitta alkaa olla täysi. Kanye West on viljelee nimittäin tahallisesti väärää tietoa häistään eri ihmisille, jotta hän pystyisi narauttamaan tapahtumasta etukäteen lehdistölle tietoja vuotavat henkilöt. Hän saattaa ilmoittaa häihin liittyvistä muutoksista tekstiviestillä ja perua muutokset muutaman tunnin kuluttua.

Tosi asia on, että kaikki häävieraat tai sukulaiset eivät edes tiedä, missä juhlat loppujen lopuksi juhlitaan ja missä valat vannotaan. RadarOnlinen mukaan vieraiden pinna on katkeamispisteessä, koska Kanye ei tunnu luottavan keneenkään. Suunnitelma on kuitenkin oletettavasti se, että parin häitä juhlitaan ennakkoon Pariisissa perjantaina, ja seurue lennätetään seuraavana päivänä Italian Firenzeen, joka toimii varsinaisen juhlan pääkallopaikkana.

Aiemmin juhla piti viettää kokonaisuudessaan Ranskassa, mutta valtion laki ei anna vihkilupaa henkilöille, jotka eivät ole asuneet maassa yli 40 vuorokautta. Kanye West on kuitenkin sanonut uskovansa, että maan hallitus kiertää lain heidän kohdallaan – ovathan he maailman eliittiin kuuluvaa väkeä. Viimeisimmät tiedot myös kertovat, että Westin herrasväen häissä tulee olemaan vaaleanpunaisella vedellä täytettyjä uima-altaita ja hyvää tuoksua ympärilleen levittäviä laitteita.