Kadonneesta MH370-lennosta jo elokuva – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi kevään suurimmista puheenaiheista on ollut Malaysia Airlinesin lennon MH370 kohtalo, sillä lentokone katosi mystisesti jälkiä jättämättä. Koneen lopullinen kohtalo on edelleen mysteeri, ja tapaus on saanut ihmisten mielikuvituksen liikkeelle.

Nyt Malaysia Airlinesin MH370-lennosta on tekeillä jo elokuvaversio. Kyseessä ei ole Hollywood-tuotanto, vaan intialaisen Rupersh Paulin ohjaama, Vanishing Act -nimellä kulkeva projekti. Filmiä kaupataan parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla uunituoreen trailerin avulla.

239 matkustajaa kuljettaneen lentokoneen etsinnät ovat jatkuneet tuloksetta jo useiden viikkojen ajan. Monet tahot ovat väittäneet, että julkisuuteen ei ole kerrottu kaikkea koneeseen liittyvää informaatiota, sillä nykytekniikan valossa on lähes mahdotonta kadottaa useilla paikantimilla varustettu Boeing 777 -mallin matkustajakone.