Venäläisteinien kiipeily järkyttää: ”Yksikin lipsahdus johtaisi kuolemaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Itä-Euroopasta nousee aina silloin tällöin videoita, joilla hurjapäät kiipeilevät erilaisissa korkeissa rakennelmissa ilman minkäänlaisia turvavaljaita. Erityisesti venäläisteinit tuntuvat innostuneen tästä vaarallisesta toiminnasta.

YouTube
YouTube

Katso video tästä.

Nyt Venäjältä on jälleen julkaistu uusi kiipeilyvideo. Hurjalla YouTube-videolla nähdään, kuinka teinit kiipeävät korkeaan torniin. Ylös päästyään nuoret eivät tyydy vain katselemaan maisemia, vaan he ryhtyvät vaarallisiin temppuihin. He muun muassa roikkuvat rakennelmasta yhden käden varassa ja seisovat käsillään.

Yksikin lipsahdus johtaisi äkkikuolemaan, sillä nuoret tekevät temppujaan todella hurjassa korkeudessa. Nuoret eivät kuitenkaan tunnu paljoa pohtivan stunttiensa riskejä. Päätä huimaavaa kiipeilyvideota on käyty katsomassa YouTubessa jo yli 160.000 kertaa.