Nokialta tunteikas sähköposti asiakkaille: ”Matkamme jatkuu…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen yrityselämässä tapahtui taannoin mullistava kauppa, kun teknologiajätti Microsoft osti Nokian matkapuhelintoiminnot. Tänään Nokia on lähestynyt asiakkaitaan sähköpostiviestillä, jonka sävy on poikkeuksellisen tunteikas. Viestin otsikkona on ”Matkamme jatkuu”.

Viestissä Nokia kertoo matkapuhelintensa tuoteperheiden olevan jatkossa osa Microsoftia ja kertoo sen avaavan laitteilleen uusia mahdollisuuksia. Lisäksi Nokia kertoo olevansa ”Valmiina matkan jatkuessa”.

nokiamicrosoft22052014

Microsoft toi äskettäin myyntiin Nokia Lumia 630 -puhelimen, jonka hinta jää vähittäiskaupassa alle 150 euron. Lumia 630 on ensimmäinen laite, jossa on Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä uudistuksineen. Laitteessa on 4,5 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja kahdeksan gigaa muistia. Lumia 630 maksaa esimerkiksi Gigantissa 145,00 euroa, Verkkokauppa.comissa 148,90 euroa ja Saunalahdella 148,32 euroa.

Nokia Lumia 630
Nokia Lumia 630