Miehen koskettava viesti polkupyörävarkaalle: ”Lasteni ei tarvitse syödä tässä kuussa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähes jokaiselta on joskus elämänsä aikana varastettu polkupyörä. Polkupyörävarkaat ovat monen mielestä murhamiehistä seuraavia, ja joutavat suoraan Danten helvettiin. Varastettuja menopelejä saa harvoin takaisin.

pyoravarasviesti24052014

Nyt eräs polkupyörävarkaan uhriksi joutunut on tempaissut erikoisella tavalla netissä. Pennsylvanian Harrisburgista varastettu polkupyörä kuului miehelle, joka työskentelee polkupyörälähettinä.

Toisin sanoen menopeli on hänen tärkein työkalunsa ja siksi hän kirjoitti pyörävarkaudesta seikkaperäisen viestin Craigslistille. Sarkastinen viesti on nyt saavuttanut runsaasti mediajulkisuutta, ja moni toivoo, että mies saisi tuikitärkeän polkupyöränsä takaisin.

– Kiitos kun varastit polkupyöräni. En tavitse sitä, eikä lasteni tarvitse syödä tässä kuussa. Kolmevuotiaani on sitä paitsi hieman pullukka, ilmoituksessa muun muassa kirjoitetaan. Ilmoitukseen on liitetty miehen, hänen perheensä ja varastetun polkupyörän kuvia.