Hulvaton kuvailmiö Japanista – nyt kuvataan hamstereiden takapuolia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimet ovat olleet mukana monissa internetin kuvailmiöissä, kun kissoista on tehty burritoja ja koirille on piirretty kulmakarvoja. Kuten arvata saattaa, tulevat omituisimmat kuvatrendit nousevan auringon maasta Japanista. Tällä kertaa megasuosiosta nauttivat hamstereiden takapuolista otetut valokuvat.

Wall Street Journal paljastaa, että hamstereiden peput ovat nyt kuuminta hottia Tokiossa. Pikkujyrsijöiden takapuolista on teetetty jopa kirjoja, joita on myyty 40.000 kappaletta. Kirjasarjan kolmas osa on parhaillaan tekeillä. Syy on siinä, että hamstereiden peput näyttävät niin suloisilta, etteivät ihmiset voi lopettaa hymyilemistä niitä katsoessaan.

Hamsterifanien mukaan urosten peput ovat hauskempia, koska ne ovat yleensä suurempia kuin naaraiden. Karvatakapuolet ovat kieltämättä suloisia, ja moni uskoo, että ilmiö leviää pian myös länsimaihin. Mitähän mieltä suloiset hamsterit ovat villityksestä?