Järjestö tarjoaa ikuista elämää – syväjäädytyksellä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monissa elokuvissa on nähty juonenkäänteitä, joissa elävänä jäädytetty ihminen herää sulaessaan täysin vahingoittumattomana ilman vanhenemisen merkkejä. Tosielämässä syväjäädytykseen on mahdollista päästä vasta kuoleman jälkeen.

Live-forever.com
Live-forever.com

Nyt tämä mahdollisuus on tarjolla myös aivan tavallisille tallaajille, joilla ei ehkä muuten olisi siihen varaa. Remember A Charity on yhdistänyt 140 hyväntekeväisyysjärjestöjen voimat erikoisen kampanjan merkeissä. Järjestöt nimittäin tarjoavat yhdelle onnekkaalle kuoleman jälkeisen syväjäädytyksen ilmaiseksi, Metro uutisoi.

Syväjäädytyksessä ihmisen keho jäädytetään 196 miinusasteeseen. Moni uskoo, että tulevaisuuden lääketiede voi kyetä tuomaan kuolleet takaisin elävien kirjoihin. Jäädytetty ihminen voi säilyä täysin muuttumattomana lukuisten vuosikymmenten ajan. Tempauksen ideana on saada ihmiset pohtimaan sitä, kuinka syväjäädytys ei ole ainoa tapa elää ikuisesti, vaan että ihmiset muistaisivat testamenteissaan läheistensä lisäksi lempihyväntekeväisyysjärjestöään. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.live-forever.com.