Vaatemerkki vie Taylor Swiftin oikeuteen nimikiistassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pop-kaunotar Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor tunnetaan musiikkinsa lisäksi julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles.

Taylor Swift on nyt joutunut hankaluuksiin oman vaatelinjastonsa vuoksi. Osaa linjaston vaatteita koristaa Lucky 13 -teksti, jota samanniminen vaatemerkki on käyttänyt tuotteissaan jo 20 vuoden ajan.

Lucky 13:n Robert Kloetzly on nyt nostanut kanteen Taylor Swiftiä vastaan, sillä hänen mukaansa kyse on tavaramerkin loukkauksesta. E! News -sivusto kertoo Lucky 13:n yrittäneen jo aikaisemmin ottaa yhteyttä laulajattareen asian tiimoilta, mutta vastausta ei ole kuulunut.

Kerroimme taannoin, että Swift olisi antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.