Mies koukussa seksiin – pyysi vaimolta lupaa uusiin seksisuhteisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Osa ihmisistä kuuluu kyltymättömien rakastelijoiden kastiin, eikä heille riitä normaali seksimäärä. Miehet ovat tunnetusti naisia aktiivisempia rakastelun suhteen, ja usein miehet janoavat seksiä vähintään kerran päivässä.

YouTube
YouTube

Nyt eräs kyltymätön aviomies on nostanut kissan pöydälle paremman tyydytyksen saadakseen, sillä hänelle ei riitä edes muutama kerta päivässä. Gen-vaimo kertoo aviomiehensä Marcusin nauttivat seksistä mielellään tuntikausia tai läpi yön. Nainen valittaa, että vaikka hän itsekin pitää rakastelemisesta, alkaa miehen kyltymättömyys lopulta käydä kivuliaaksi ja väsyneeksi keholle.

Marcus pystyy laukeamaan useita kertoja peräjälkeen, ja siinä vaiheessa kun mies janoaa edelleen lisää seksiä, tahtoisin Gen halailla ja nukkua. Marcus valittaa olevansa turhautunut, kun hänen vaimonsa ei ole samalla tasolla seksihalujen ja kokeellisuuden suhteen.

TLC-televisiokanavan Strange Sex -sarjan videolla näytetään, kuinka mies kutsuu vaimonsa ravintolaan kahveille kysyäkseen, suostuisiko nainen polyamoriseen suhteeseen. Polyamoria tarkoittaa elämäntapaa, jossa ihmisellä voi olla yhtäaikaisesti useita seksuaalisia tai romanttisia ihmissuhteita. Parisuhde on perinteisesti kahden ihmisen välinen, eikä useat seksikumppanit ole tavallisia länsimaisessa kulttuurissa. Vaimo tyrmistyi ehdotuksesta.

Yksi videon kommentoijista muistuttaa, että mies voisi olla onnellinen, että hänellä edes on nainen, jonka kanssa voi harrastaa seksiä säännöllisesti. Kommentoija kehottaa miestään rakastelemaan vaimonsa kanssa, ja mikäli nainen väsyy, voi herra jatkaa himoitsemaansa nautintoaan masturboimalla. Videon esittelytekstissä kysytään, oikeuttavatko useat peräkkäiset orgasmit myös useisiin sänkykumppaneihin?