Mies väittää dinosaurusten eläneen ihmisten kanssa: ”Minulla on todisteet!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tutkijat ovat vuosien varrella saaneet melko selvän kuvan siitä, kuinka erilaiset lajit ovat ajan myötä kehittyneet. Nyt eräs australialaismies on tuonut esille fossiiliin, joka hänen mielestään kumoaa yleisesti totena pidetyt teoriat evoluutiosta ja dinosaurusten elinkaaresta.

Ken Ham -niminen mies nimittäin uskoo, että ihmiset elivät samaan aikaan dinosaurusten kanssa. Amerikkalaisen Creation Museum -museon perustanut Ham on tuonut museoon esille dinosauruksen fossiiliin, joka hänen mukaansa on ainoastaan 4.300 vuotta vanha, Ninemsn uutisoi. Aiemmat löydökset ovat osoittaneet, että viimeiset dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon noin 65 miljoonaa vuotta sitten.

Ham on vakuuttunut, että hänen fossiilinsa on todiste siitä, että Raamatun tarina Nooan arkista on todella tapahtunut. Miehen mukaan evoluutioteoriassa on aukkoja, ja että hänen dinosauruksen fossiili on todiste tästä. Paleontologi Daniel Phelps on kommentoinut tapausta sanomalla, että Ham on ilman tarpeeksi kattavia tutkimuksia tulkinnut, että Nooan arkki on todella ollut olemassa.