Pitbull-koira raateli pikkupojan – vaatefirma näki tilaisuutensa tulleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen pikkupoika Jasper Poole joutui todella valitettavaan tilanteeseen viime kuussa, kun hänen tätinsä omistama pitbull hyökkäsi hänen kimppuunsa. Viisivuotias poika oli ollut leikkimässä serkkunsa kanssa, kun koira tarrasi häntä jalasta kiinni.

Reddit
Reddit

Pojalle jouduttiin raatelun seurauksena ompelemaan 300 tikkiä, Americus Times -Recorder uutisoi. Koiran rauhoituttua pojalla oli päällään enää hänen Under Armour -merkkinen paitansa. Pojan isä Nigel Poole kirjoitti Redditissä, että poika tunsi paidan ansiosta olevansa supersankari. Pikkupojan äiti kirjoitti Under Armourille kirjeen, jossa hän kertoi poikansa tapauksesta.

Yrityksen vastaus on nyt ihastuttanut monia. Under Armour lähetti Jasperille kirjeen, jossa he toivottavat hänelle pikaista paranemista. Yritys myös lähetti supersankareista pitävälle pojalle uusia, supersankareiden logoilla varusteltuja vaatteita.