Supertähti narahti huumeista – julkaisi selfien kaltereiden takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri Wiz Khalifa nousi supertähdeksi vuoden 2011 Black and Yellow -sinkullaan. Räppäri on julkaissut viisi albumia, joista on lohkaistu myös muita hittisinglejä. Lisäksi hänet tunnetaan julkkiskumppanistaan.

Viikonloppuna Wiz Khalifa pidätettiin Texasissa sijaitsevalla lentokentällä, kun viranomaiset löysivät hänen hallustaan marijuanaa. Mies kuljetettiin kiinnioton jälkeen poliisiaseman pidätysselliin, jossa hän – tietenkin – kuvasi itsestään selfie-valokuvan ja julkaisi sen Twitterissä faniensa nähtäväksi. Kaiken lisäksi hän liitti kuvaansa vapauttamiseensa viittaavan hashtagin #FreeTrapWiz.

Wiz Khalifa alkoi deittailla malli Amber Rosea vuoden 2011 alussa. Pari meni kihloihin vuonna 2012 ja naimisiin vuotta myöhemmin. Heillä on Sebastian-niminen poika, joka syntyi viime vuoden helmikuussa. Khalifa on puhunut avoimesti kannabiksen käytöstään ja hän on muun muassa paljastanut käyttävänsä huumeeseen kuukausittain 10.000 dollaria.