Alessandra tarjoilee kesäistä silmänruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut brasialialainen Alessandra Ambrosio on muiden luomien vaatteiden esittelemisen lisäksi työstänyt myös omaa vaatemallistoaan. Naisen suunnittelema brändi kantaa nimeä Ale, ja se sopii kaikille rantakaupunkien tuulissa viihtyville neitokaisille.

Nyt Alessandra on tarjonnut faneilleen kesäistä silmänruokaa sosiaalisessa mediassa. 33-vuotias mallikaunotar jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän viettää memorial day -muistopäivää grillaamalla ruokaa sinisissä bikineissä.

Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.