Lara julkaisi alastonkuvia Facebookissa – naku-uinniltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle on tullut tunnetuksi niin catwalkeilta kuin muotikuvistakin. Hänet kiinnitettiin taannoin Cotton On Body -merkin keulakuvaksi. Tähti seurustelee nykyään näyttelijä Sam Worthingtonin kanssa.

Julkaisu käyttäjältä Lara Bingle.

Nyt 26-vuotias tähti on julkaissut Facebook-sivullaan sarjan varsin rohkeita kuvia. Otoksissa Lara Bingle ui ilkosillaan uima-altaassa kuunvalossa. Mallikaunotar ilmoittaa Facebookissa kuvien olevan poikaystävänsä Sam Worthingtonin ottamia.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.