Lara julkaisi alastonkuvia Facebookissa – naku-uinniltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle on tullut tunnetuksi niin catwalkeilta kuin muotikuvistakin. Hänet kiinnitettiin taannoin Cotton On Body -merkin keulakuvaksi. Tähti seurustelee nykyään näyttelijä Sam Worthingtonin kanssa.

Julkaisu käyttäjältä Lara Bingle.

Nyt 26-vuotias tähti on julkaissut Facebook-sivullaan sarjan varsin rohkeita kuvia. Otoksissa Lara Bingle ui ilkosillaan uima-altaassa kuunvalossa. Mallikaunotar ilmoittaa Facebookissa kuvien olevan poikaystävänsä Sam Worthingtonin ottamia.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat