Näin Venäjä voitti jääkiekon maailmanmestaruuden – tyrmistyttävä videokooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon maailmanmestaruus ratkesi Suomen ja Venäjän välisessä finaaliottelussa, jonka tuloksena on käyty maailmanlaajuista keskustelua pelin varsinaisen tuloksen sijaan siitä miten tulokseen päästiin. Venäjän päätuomari rikkoi räikeästi sääntöjä ja tuomarit Lars Brüggeman ja Keith Kaval puhalsivat vähintään yhtä härskisti Venäjän hyväksi.

YouTube
YouTube

Ottelun jälkeen monet rauhoittelivat pelin tuomaroinnista syntynyttä kiivasta keskustelua vetoamalla siihen, että tuomarit vain sattuivat olemaan hieman kujalla. Tähän keskusteluun on nyt saatu vastauksena videokooste finaaliottelun ratkaisevista tuomioista – ja tuomitsematta jättämisistä. Sen perusteella kukin voi muodostaa oman mielipiteensä tuomareiden toiminnasta.