Heidi estottomana uikkarikuvassa – ei kalpene nuoremmilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Amerikansaksalainen huippumalli on ikuistettu myös lukuisiin lomakuviin varsin paljastavissa asuissa. Hiljattain nainen paljastikin rakastavansa nakuilemista.

heidiklum29052014

Nyt Heidi Klum nähdään Us Weekly -lehden rohkeassa kansikuvassa. Paljastavaan uimapukuun sonnustautunut supermalli ei kalpene vielä 40-vuotiaanakaan nuorempien mallikaunottarien rinnalla.

Hän ei yritä omien sanojensa mukaan näyttää parikymppiseltä, vaikka myöntääkin pitävän hyvää huolta vartalostaan. Heidi Klum erosi äskettäin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.